By Biehl

byBiehl er et dansk smykkefirma, som laver sofistikerede, feminine, tidløse og personlige smykker. Derudover er bæredygtighed en meget vigtig prioritet for byBiehl. Derfor er brandet blandt andet rigtig glade for at have påbegyndt deres grønne rejse, hvor de blandt andet er begyndt at producere alle vores smykker i 100% genanvendt guld og sølv.

I 2010 blev byBiehl stiftet af den tidligere managementkonsulent Charlotte Biehl. Charlotte Biehl har i sit tidligere arbejde hjulpet store virksomheder med alt fra strategi til produktlanceringer og salg af virksomheder. Men Charlottes stærke iværksætterånd gav hende et stort ønske om at starte sit eget og se det blomstre.

Charlotte ledte forgæves efter sofistikerede, feminine smykker i god kvalitet, der var til at betale. Derfor besluttede hun sig for at starte sit eget smykkefirma, byBiehl, der kunne tilbyde netop dette.

Charlotte Biehl er opvokset på landet med en mor, der havde en stor interesse i organisk mikro landbrug, hvor alt der var muligt at genbruge, blev genbrugt. Derfor er det en naturlighed for Charlotte, at hendes virksomhed fokuserer på bæredygtighed.

Oplev det fine udvalg i butikken.

ByBiehl

ByBiehl

ByBiehl