Scalepoint

Selve vurderingen

Kontakt forsikringsselskabet og bed dem sende en mail til os på vores mailadresse post@guldsmedienkoege.dk.

Derefter kontakter i os og vi aftaler en tid for vurdering.
Vi anbefaler typisk, at der minimum går to uger fra indbruddet er sket, så man har tid til at sunde sig og har mulighed for i perioden op til vurderingen, at få skrevet ned hvad der mangler.
(Skulle det ske, at man efterfølgende kommer i tanke om at der var flere smykker der mangler, så kan man altid ringe til os eller komme ned i butikken og få det tilføjet.)

Inden i kommer ned i butikken til vurderingen skal i lave en liste over de stjålne smykker, og hvert smykke skal skrives for sig selvom det er købt som sæt. Har man feks. flere sølvringe, skal disse helst skrives enkeltvis og gerne med detaljer om ringene.

Ved hvert smykke skal der også skrives ; Nyt - arvet - brugt (dvs. købt brugt på nettet eller i antikbutik)
Hvornår smykket er fra (årstal f.eks 1989).

Et bevis for smykket, som feks. kan være et foto, en kvittering eller en æske smykket har ligget i.

OBS!
Politiet skal ikke bruge priser, men de skal vide hvad der er stjålet så send jeres liste til dem hurtigst muligt for så har de større chance for at hjælpe jer !

Find billeder (billedet må godt være gammelt og sløret), kvitteringer, kontoudskrifter, æsker, smykkeposer, aftagede led eller halve ørestikker og medbring til vurderingen, da det både kan være en hjælp til at finde ny pris og samtidig bevis for at man har haft smykket.

Har i nogle spørgsmål er i selvfølgelig altid velkomne til at ringe til os på tlf. 56661991.

Når vurderingen er gået igennem

1.
Hvis i vælger, at få pengene udbetalt trækker selskabet 25% fra det samlede beløb !
Vælger i derefter, at komme ned til os og købe nye smykker fratrækker vi tilsvarende 25% på køb ved kontant eller dankort.

2.
Vælger i Scalepoint systemet, får i tilsendt en aktiveringskode på jeres tlf., som virker som et gavekort ned til os - og denne skal aktiveres først !
Derefter får i tilsendt en ny kode, som i kan købe for i butikken.

 

Hvis i er i tvivl om hvordan det hele fungerer, så anbefaler vi at i kontakter jeres forsikringsselskab.