Ikke Scalepoint

1.
Lav en liste over de stjålne smykker incl. de smykker der eventuelt er gået i stykker under indbruddet og som ligger tilbage - vi anbefaler at der bruges minimum 2 uger efter indbruddet på at få et overblik, så man har mulighed for at få det hele med.

OBS!
Politiet skal ikke bruge priser, men de skal vide hvad der er stjålet - så send listen hurtigst muligt så har de bedre chancer for at kunne hjælpe jer !

2.
Find billeder, kvitteringer, kontoudskrifter, æsker, smykkeposer, aftagede led eller halve ørestikker og medbring dette til vurderingen.

3.
Ring til os og aftal en tid på tlf. 56661991

Vurderingen koster fra kr. 500,00.

Kommer i ned og køber nye smykker hos os, trækker vi de kr. 500,00 fra som engangsbeløb og giver derefter 25% på købene.

Vi tager en kopi af den endelige vurdering med priser, hvorefter i får originalen med samt en kopi. Originalen beholder i selv og kopien sender i til forsikringsselskabet. Vi gemmer også en kopi, i det tilfælde at selsskabet har spørgsmål til vurderingen og ringer til os.

Har i nogle spørgsmål er i selvfølgelig altid velkomne til at ringe til os på tlf. 56 66 19 91

Ved at klikke på nedenstående link, kan du downloade en færdiggjort liste til at skrive ind på enten i hånden eller på computeren.